Автор |
Сообщение |
Ксения
|
Добавлено: 19 ноя 2017, 21:20 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
4erry Чоловік молодеееееееець! Пиріжки такі мої також люблять, особливо з капустой або горохом. А ще смачно їх їсти із сметаною з часничком.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 19 ноя 2017, 22:08 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Shadeэто Лесснер, в ней есть минус - не рекомендуется мыть в посудомойке. Видимо, из-за прорезиненной ручки. А так удобная, мы хотим купить еще такую же, 28 см. Добавлено спустя 16 секунд:всем спасибо
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Shade
|
Добавлено: 19 ноя 2017, 22:15 |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 14:34 Сообщения: 20874
|
4erry, спасибо! у меня посудомойки нет, поэтому проблем тоже))) Я не запомнила производителя моей, мы как то в каком-то сельском магазе купили за 3 копейки, по надобности - не все аппарты дают адекватную сковородку, а оказалась "золотая жила"
_________________ Полезно иногда отдать нимб в подзарядку и полетать на метле в это время (с)
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 19 ноя 2017, 23:11 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 10:08 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
Такі всі молодці!!!!!!! *** З початком другого тижня! Цитата: 2 ТИЖДЕНЬ: СТРАВИ З СЕЗОННИХ МІСЦЕВИХ ПРОДУКТІВ. В Цей тиждень не використовуємо імпортні продукти та ті, що не відповідають сезону. Далі- список головних інгредієнтів по дням Пн Буряк Вт Гарбуз Ср Кисло-молочні продукти (сир тощо) Чт Капуста будь-яка Пт М’ясо/риба Сб Яйця Нд Фрукти-ягоди як на мене він простий і цікавий, гріх не взяти участь
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 10:09 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Добрий ранок Оскільки я зараз на спортивному марафоні з правильним харчуванням, то в мене все банально: варений буряк, заправлен оливковою олією і трошки присолений
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 11:37 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
О, привіт всім! Я бачу тут за вихідні було активно Я трішки випала, але надіюсь вернутись сьогодні)) Цікаво, на скільки варіацій салату с буряків ми чекаємо? Я сама страх як їх люблю! Кадристка
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Capita
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 14:51 |
|
Зарегистрирован: 14 окт 2011, 00:02 Сообщения: 33492 Откуда: Киев-->Б
|
Я в тренде сегодня
_________________
Как задолбали эти тупые правила: не есть кота, не бить посуду, не есть кота..
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Shade
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 14:59 |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 14:34 Сообщения: 20874
|
4erry, спасибо!
_________________ Полезно иногда отдать нимб в подзарядку и полетать на метле в это время (с)
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 15:47 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
В нас сьогодні бурячок дуже корисний овоч. Що я помітила - краще запікати буряк для суто "бурякових" салатів, ніж його варити. наприклад, ми готуємо такий салат: печений буряк натерти на дрібній тертці, додати за смаком сіль, перець та часник. И ще трошки оливкової олії. Дуже пасує додати до салату маринованого огірка. Якщо можна, я фото після роботи викладу. И не можу не замовити слово за чудові "шведскі" котлети з буряком: М'ясний фарш - 400 гр., Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2 зуб. Буряк відварений - 1 шт. Сіль, перець - за смаком; Соняшникова олія - 50 мл. Котлетки панірувати в сухарях. Смажити, як завжди звичайні котлети. Вони виходять такі прикольні - з буряковим кольором. Соковиті, дуже приємні. Нажаль, в мене сьогодні немає можливості їх приготувати.
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 16:01 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Capita зачет!
4erry о, шведские котлетки прям интересно!
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Юльпан
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 16:44 |
|
Зарегистрирован: 22 окт 2011, 19:47 Сообщения: 8158
|
4erry, яка цікава ідея з котлетами! У мене сьогодні саме фарш є, спробую приготувати порцію за твоїм рецептом якщо відкопаю пательнюДобавлено спустя 25 минут 45 секунд:4erry, не підкажеш, панірувальні сухарі просто для краси? Думаю, чим замінити, чи може взагалі їх не використовувати.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 17:19 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Юльпан Манка?
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 17:22 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Юльпанвикористовуй муку не не дуже принципово. Сухарі дають більш "хрустку" скоринку.
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 17:23 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Юльпан я в муці панірую
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Юльпан
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 17:24 |
|
Зарегистрирован: 22 окт 2011, 19:47 Сообщения: 8158
|
Кадристка, 4erry, Svetlaya, дякую
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 18:07 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
У меня сегодня простой салат из свеклы и феты). Пока свекла печется.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
mamba
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 21:11 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 13:18 Сообщения: 4353
|
я тоже сегодня с салатиком натереть свежий буряк, капусту. Для соуса смешать оливковое масло, лимонный сок и немного сахара
_________________ Iherb rewards code: DWG099
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 21:14 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
mambaсвежий?, как интересно
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 21:33 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
rusallochka О, із фетою має бути смачно, мені здається.
Добавлено спустя 47 секунд: mamba Красиво!
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 22:01 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
rusallochka писал(а): У меня сегодня простой салат из свеклы и феты). Пока свекла печется. Моє улюблене поєднання)
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 22:17 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
вчора пекла пиріг Зебра і навіть не подумала, що він же з дитинства! З дозволу господині цього марафону викладаю Рецепт дуже складний 1стакан муки, 3 яйця, вершкове масло, сахар, сметана, какао і горішки (зазвичай його ми пекли восени з власного горіха з дачі) А сьогодні з буряка в мене просто Борщ)) Оскільки я варю або пісний борщ або легкий з курячого бульону то буряк в мене головний зачОт?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Юльпан
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 23:36 |
|
Зарегистрирован: 22 окт 2011, 19:47 Сообщения: 8158
|
Capita, клас! І я хочу, давно не робила. mamba, такого варіанту не зустрічала, цікаво! А капуста яка? rusallochka, чекаю на твій рецепт Солоха, як на мене, тверда 5-ка (за старою системою) Докладаю: спробувала додати до фаршу буряк. Вийшло прикольно, дуже соковиті котлети! Смажила і готувала на парУ. Обидва варіанти, на мій погляд, цілком прийнятні. Оскільки я не переношу смаження, для себе оберу паровий варіант. На вигляд смажені цікавіші, мабуть, хоч я і тут примудрилася зіпсувати продукт, мої котлети аж ніяк не схожі за кольором на буряк, картинки з гугла симпатичніші 4erry, ще раз дякую за рецепт Остапа понесло (с) Раз уже варила буряк для котлет, вирішила зробити салат з яблуком і горіхами. Прибіг підглядати син, попросив спробувати, поки я відвернулася, він так спробував, що ледь назбирала залишків для фото Може, я краще красиві фоточки з інтернету показуватиму? А то не буде бажання повторювати рецепт після моїх картинок Пропорції я не витримала, вид подрібнення продуктів - теж...але робила за цим рецептом. До речі, я не знала, що ядра горіхів треба запарювати окропом, щоб знялася шкірка, і тоді не відчувається гіркота Салат із буряка з яблуками та волоськими горіхами Буряк - 1 шт. Яблука - 2 шт. Горіхи волоські - 1 склянка Майонез - 0,5 склянки Дрібка солі. Відварений/запечений буряк нарізати соломкою або кубиками. Очищені від шкірки яблука - так само. Ядра горіхів залити окропом, трохи почекати, почистити від плівки, подрібнити. Усі складники поєднати, заправити майонезом. А поки розпитувала маму про рецепти з буряка, вона здала мені рецепт з моркви Він не в тему, але може кому цікаво. Пропорції з інтернету, я робила методом стелі Салат із моркви з майонезом та часником Морква - 200 г Часник - 2 зубчики (забагато на мій смак) Майонез - 2 ст.л. (у мене пішло більше) Сіль - за смаком Сиру моркву дрібно потерти. У майонез вичавити часник, змішати. Поєднати усе разом. Добавлено спустя 4 минуты 3 секунды:Ой, оце я понаписувала подякуйте, що хоч котлети свої страшні не показую;-D
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ива
|
Добавлено: 20 ноя 2017, 23:48 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 12:27 Сообщения: 14047
|
4erryдуже цікавий рецепт Юльпанчого це не показуєш котлети, я от теж вирішила їх зробити на пару))
_________________ Реферальный код Iherb VUS390
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Юльпан
|
Добавлено: 21 ноя 2017, 00:05 |
|
Зарегистрирован: 22 окт 2011, 19:47 Сообщения: 8158
|
Ива, роби, вони справді цікаві. Я на пару зробила аж одненьку Чомусь думала, що взагалі не вийде (колись із кабачком робила, гидотні були ). Усі інші смажила, і вони вийшли взагалі непрезентабельні, хвалитися нічим...А Гугл показує красууууу
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|