Автор |
Сообщение |
Кадристка
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 10:44 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Вепровий паприкар Нарізати цибулю та мясо (в мене свинина ) і підсмажити до кольору на олії. Додати парики, солі і ще трошки обсмажити. Ложку борошна розвести в 200 мл води. Вилити до мяса і тушкувати до готовності.
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 10:55 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Ксения писал(а): Пішла дивитися страви галицької кухні. Здибала сайт http://panistefa.com/category/perepysy/ половину слів незнаю, наче не українською написано В шклянку собі дала кілька кісточок леду, залила оранжадою, посипала порізаним кропиком і сьорб! (c) Добавлено спустя 1 минуту 26 секунд:Свиня в пір’ї – печеня з цибулевою запражкою
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 10:58 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
Ксенияя на неї підписана в ФБ, обожнюю її читати і її рецепти
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 11:01 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Вйо на пасовисько! Зупа з кропиви і інші присмаки (c) Добавлено спустя 26 секунд:Це прямо пісня!
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 11:16 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
Chiara ми тебе втрачаємо на сьогодні)))
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 11:26 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Arturberg писал(а): Chiara ми тебе втрачаємо на сьогодні)))
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 11:31 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
КадристкаМняско з підливкою мої таке дуже поважають, хоч до каші, хоч до макарошків
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 12:04 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
Кадристкаобожнюю таке і легко готовути але мі не їмо свининусосиска у фритюрі теж не мій варіант( мабуть я сьогодні пас
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 12:40 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Солоха Ксения дякую
так, дуже легко мені сподобалось, збережу собі
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Shade
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 14:05 |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 14:34 Сообщения: 20874
|
Я не знаю, как Chiara, но я с сайта вылезтить не могу)))
_________________ Полезно иногда отдать нимб в подзарядку и полетать на метле в это время (с)
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 15:50 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
О, Кадристка молодець)) Це київська страва? Сьогодні Київ? Я сама придумала і сама забула
Добавлено спустя 33 минуты 58 секунд: О, я пани Стефу тоже обожаю читать))
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 16:54 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 17:03 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
КадристкаНу ось я і задумалась, коли прочитала назву твоєї страви Та думаю не страшно)
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
mamba
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 20:52 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 13:18 Сообщения: 4353
|
Кадристка вкуснотища!!
_________________ Iherb rewards code: DWG099
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 21:23 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Отже, в нас жодної київської страви? Щось цього разу нас дійсно дууууже мало
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 22:10 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
В мене салат, який я асоціюю з Києвом) На третьому курсі я зустрічалась з хлопцем, киянином у якомусь сотому поколінні) Прізвищем його діда навіть названо одну вулицю в голосїєво Так ось,якось ми пішли в гості до його бабусі і там вперше я спробувала цей простий салатик Буряк відварений Підсмажена цибулька дрібно сіль оцет за смаком Все)) Добавлено спустя 29 секунд:Ну вот так всегда, все так хотели марафон и на тебе((
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 17 ноя 2017, 22:20 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
Svetlaya ну я зразу сказала, що я цього разу пропускаю Але активно заходжу до вас в гості))
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 09:48 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Я прийду з басейну і буду готувати київську страву
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 10:37 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Я ще їм форшмак теж читаю
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 21:17 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Моя київська страва - деруни Рецепт Дуже простий, але зовсім не ЗОЖний : натерта картопля, часник і сіль (в ідеалі мясо шматочками ще).
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Энигма
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 21:39 |
|
Зарегистрирован: 14 окт 2011, 16:46 Сообщения: 33900
|
Я тоже вас читаю. Участвовать нет времени и едоков. Вы такие молодцы.
_________________ Я всегда хотела людям отвечать добром... Но жизнь научила отвечать взаимностью...
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 22:10 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Думаю, над завтрашньою стравою . В мене є улюблена страва з дитинства, але... по-перше, я незнаю, наскільки вона популярна в рідному регіоні (та й питання, що вважати рідним регіоном — місце, де я народилася і прожила всього до 3 років, чи місто, де прожила майже все своє життя); по-друге, вона надто проста. Це моя, не побоюсь цього слова, кохана гречка із мняском, а можна і без мняска. От чесно, кращого я в своєму житті не знайшла Добавлено спустя 1 минуту 33 секунды:КадристкаМолодець! Ти сьогодні одна за всіх!
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 22:13 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Кадристка дякую тобі от як можна приймати участь в марафоні.. якщо нічого не можна їсти... я буду їсти очима
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 18 ноя 2017, 22:20 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
4erry Ти думаєш я все це їм? В марафон 14 днів без цукру
Добавлено спустя 31 секунду: Дякую
Добавлено спустя 9 минут 38 секунд: Но мне каждый день готовить что-то тематическое - иметь лишнюю еду к дню четвертому
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 19 ноя 2017, 09:49 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Моя страва дитинства приїхала з Полісся і називалась там - хрустики 2 яйця перемішати, додати ложку горілки, дрібну солі і борошно. Замісити тісто, тоненькі розкатати і порізати на ромби. Закрутити хрустики, смажити в киплячій олії. В дитинстві вони були тонкі і хрусткі. В мене вийшли тластенькі і мякенькі ((( Оригінального рецепту не лишилось, тому робила за інтернетом. Треба шукати ближчий до оригіналу
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|