Автор |
Сообщение |
Chiara
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 13:45 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Кадристка писал(а): Chiara писал(а): а у мене мама на вередування щодо їжі завжди казала: то нудля з'їж! таки мама что-то знала Добавлено спустя 24 минуты 56 секунд:Сьогодні в мене крученики з Кіровоградщини (це ж центральна Україна?) курине філе печериці цибуля твердий сир сіль, перець, розмарин, соєвий соус Печериці і цибулю порізати, посолити, поперчити та підсмажити, додати тертий сир. Філе порізати на шматки і відбити. Закрутити начинку в мясо і завязати ниткою/заколоти зубочисткою. Присмажити в соєвому соусі для кольору. Тушити в воді та спеціях 30 хвилин. Смакота! крученики моя бабуся завжди крутила на свята
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 20:43 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
Читала, що Полтавські голубці з гречкою чесно визнаю зробила як зазвичай великі і з рисом якщо можна, дожинаю вас
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 21:52 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Солохаты герой! я якось робила голубці з гречкою та грибами. Смачно. Для начинки треба зробити "зажарку" з лука, моркви та грибів. Змішати з сирою гречкою. Далі загорнути у листи капусти, обсмажити. Тушкувати із сметаною, за томат вже не пом'ятаю. Але я вже давно готую виключно "ліниві" голубці, просто з шинкованою капустою. Ото як каша Не люблю крутити
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 22:32 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
СолохаУра!!! Молодець Добавлено спустя 3 минуты 38 секунд:У мене сьогодні Рецепт полтавських галушок з м'ясом Інгредієнти: вода - 150 мл; картопля - 4 шт.; цибулина - 1 шт.; вершкове масло - 1 ст. ложка; спеції; свіжі печериці - 200 г; куряче філе - 300 г; рослинна олія; сметана - 2 ст. ложки; яйце - 1 шт.; борошно - 300 р. Приготування Отже, беремо варену картоплю і перетворюємо його з допомогою блендера в пюре, щоб вийшла клейка маса. Потім додаємо куряче яйце, додаємо дрібку солі і перець за смаком. Перемішуємо масу до однорідності і поступово підсипаємо борошно. Після цього замішуємо еластичне м'яке тісто, яке розгортаємо в невелику ковбаску. Далі нарізаємо його невеликими шматочками. У глибоку каструлю наливаємо воду, підсолюємо її і доводимо до кипіння, додаючи шматочок вершкового масла. Тепер кидаємо акуратно тісто на галушки і перемішуємо ложкою. Варимо їх на середньому вогні до готовності, поки вони спливуть на поверхню. Готові галушки обережно виймаємо шумівкою і викладаємо на тарілку. Тепер подрібнюємо очищений цибулю і гриби, підсмажити овочі в невеликій кількості олії. Куряче філе шаткуємо шматочками. Горщики обмазуємо вершковим маслом, розкладаємо галушки, зверху викладаємо філе і грибну обжарку. Заливаємо все водою, додаємо сметану і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Ось і все, полтавські галушки з м'ясом у горщиках готові. Добавлено спустя 32 секунды:Замість курячого філе я брала вирізку свину
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 23:02 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Хочу все це з'їсти! І голубці, і галушки!
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 23:06 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Svetlaya Апетитно виглядає
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 23:07 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
ChiaraУ нас лишилось два банячка, приїжджай))
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 14 ноя 2017, 23:14 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Svetlaya писал(а): ChiaraУ нас лишилось два банячка, приїжджай)) Блін, що ж ти раніше не сказала?! Я ж недавно проїжджала
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 00:52 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Кадристка Крученики зачьотні!
Добавлено спустя 2 минуты 22 секунды: Солоха Голобці — то моя любов! Svetlaya Коли ти все встигаєш? Усі величезні молодці!
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 08:00 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Доброго ранку! Я думаю, що форшмак сьогодні і так буде В мене бесарабський омлет скроб (скрот?) , не зовсім Одеса, але той регіон Звичайний омлет з двах яєць, тертою бринзою всередині (додається сразу при замішуванні яєць), трохи молока Я додала ще в'ялені томати Хух, відстрілялась прямо зранку Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд:Ксения писал(а): SvetlayaКоли ти все встигаєш? Хіба хочеш? Мусиш) Так, я не бачу фото, а ви? а так Добавлено спустя 10 минут 26 секунд:о, ура!
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 08:21 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
SvetlayaНям-ням! В цю тему можна ходити замість сніданку Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:Svetlaya писал(а): Ксения писал(а): SvetlayaКоли ти все встигаєш? Хіба хочеш? Мусиш) Моя улюблена фраза
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 09:19 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Svetlaya ніколи не їла такі галушки виглядають чудово! Омлет теж класний! Треба купити бринзу і зробити. Дякую за рецепт Чоловік планує готувати форшмак буде "битва форшмаків" сьогодні?
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 09:28 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Я сьогодні буду спостерігати Дуже люблю форшмак, але в нас ще від вчора лишились два банячки галушок) Будемо доїдати)
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
mamba
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 09:52 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 13:18 Сообщения: 4353
|
класс!!! какие все молодцы, я еще не завтракала, заглянула и слюни утираю теперь)) очень постараюсь присоединиться к вам сегодня-завтра
_________________ Iherb rewards code: DWG099
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Sharma
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 10:36 |
|
|
Унесенная ветром |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 12:13 Сообщения: 21047
|
Яка смакота! Svetlayaреспект за организацию!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 11:15 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
дякую дівчата! *** яка тут смакота! Добавлено спустя 2 минуты 12 секунд:была уверена, что будут участвовать Лайма и Шейд (битва мало- и много- ежек ) ау)) *** сегодня хочу сделать формашк, да смущает так сказать презентация/фото вон Капита плов не захотела свой показывать
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 11:31 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Солоха писал(а): смущает так сказать презентация/фото оформи подачу на гренках, например ну типа вот по ссылке куча идей как красиво подать форшмак https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... 45&bih=863
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 12:00 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
SvetlayaПішла дивитися на подачу, тепер захлинаюся слиною Але форшмак ніколи не готувала, то ж діліться перевіреним рецептом. А я завтра човлент закарпатський приготую. Добавлено спустя 2 минуты 51 секунду:О, одеські страви, це ж фарширована риба! Є в нас такі майстри? Якось спостерігала, як сусідка її готує , я на таке не здатна
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 12:09 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Я взагалі нічого не фарширую, на начиняю, навіть перці влітку готуе виключно чоловік А тут - риба
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 12:11 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Ксенията бери любой рецепт) я не пломню по какому я делаю , чуть ли не на глаз точно там яйца вареные и точно яблоко есть и масло наверное желательно перебить хорошо селедку, но это кто как любит конечно Добавлено спустя 1 минуту 14 секунд:вот я так делаю примерно http://lady.tochka.net/ua/28352-forshma ... y-retsept/
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 13:25 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
SvetlayaТи спокусниця! Піду купувати оселедця. Мене тільки в тому рецепті бентежить розмочування булки в молоці Мабуть заміню на картоплю. Добавлено спустя 6 минут 2 секунды:4erry писал(а): Я взагалі нічого не фарширую, на начиняю, навіть перці влітку готуе виключно чоловік А тут - риба Та перець — то легко, а от риба . Для мене то вищий пілотаж.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 14:20 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Я тепер теж хочу ваш форшмак! Уже подзвонила мамі щоб купила оселедця
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 18:13 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Опис додам пізніше.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 18:24 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Ксенияням-ням-ням! А где пиисяшка водочки холодной???
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 18:35 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
SvetlayaЯ ж не п'ю, вже й забула смак горілки. Рецепт. Готувала майже по тому рецепту, що давала Свєта. Один оселедець, 4 яйця, дві цибулинки, два невеликих яблучка, дві невеликих картоплини. Пропустила крізь м'ясорубку. Скуштувала і мені здалося, що оселедця замало. Почистила і додала ще одного. Перекрутила іще раз. Чоловік зацінив. А мені наче чогось не вистачає, може гірчиці у зернах, треба поексперементувати. А загалом смачненько! Добавлено спустя 52 секунды:Доречі грибочки сама маринувала .
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
Последний раз редактировалось Ксения 15 ноя 2017, 18:44, всего редактировалось 1 раз.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|