Автор |
Сообщение |
Chiara
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 18:38 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Ксениясупер! А до нього краще чорний хліб? Бо мене вдома вже оселедець чекає
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 18:42 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Chiara Як на мій смак, то оселедцю пасує тільки чорний хліб. Але, звісно, справа індивідуальна.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 19:17 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Ксениямолодець! ну вот треба так, що сьогодні чоловік затримується на роботі? Оселедця купив зранку, але коли він його приготує... А в нас раптом є інша страва - єврейський салат сир, часник, майонез. Я тільки дотямила, що це теж одеська кухня. Але я вже майже доїла, фотографувати нічого
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 19:23 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
4erryА чому він єврейський) ? Вперше чую , щоб його так називали Добавлено спустя 46 секунд:Я одна не люблю форшмак?
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 19:30 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Arturberg чоловік його завжди називає "єврейським"... Добавлено спустя 1 минуту 51 секунду:я форшмак не любила, доки чоловік не почав його готувати. Не можу сказати, що я прям в захваті, але нормальна така закуска я люблю яблуко в форшмаці.
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 20:14 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
По плану були биточки з тюльки.....Але я купила не тутюльку і тому в мене вийшов. ... Форшмак з тюльки ТюлькА, яблука, цибуля, масло і варених білок перебити блендером. Додати спецій
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 20:25 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Тож, рецепт такий: оселедець без кісток, цибуля, кисло-солодке яблуко без шкурки, батон (без корочки), вимочений в молоці. Все перебити блендером до однорідної густої маси, додати за бажанням трохи лимонного соку та оливкової олії (замість олії може бути вершкове масло, або плавлений сирок). Це ніби то ми сидимо у одеському дворику До речі, дуже смачно їсти форшмак вприкуску з айвовим варенням
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 20:31 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 21:32 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Блін, я масло забула . Зараз додам, може ще більше сподобається. Добавлено спустя 1 минуту 46 секунд:ArturbergМи також той салат називаємо єврейським. Мої страшенно його люблять в корзиночках з тіста. Добавлено спустя 12 минут 5 секунд:КадристкаБиточки з тюльки? Цікаво!
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 21:48 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
У нас тоже называют еврейской закуской))) на форуме слышала название Циля.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:13 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Я розведусь з чоловіком Ви знаєте як кляті москалі називають наші "шкварки"??? Выжарки блять
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:19 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
SvetlayaШкварки они и в Африке шкварки,какие выжарки? где он слово это взял вобще?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:30 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
повторюсь, что презентацию я не умею, фотографировать тоже тем более едуМій форшмак) Продукти: позаду помічник-комбайн вийшло смачно
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:31 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
rusallochkaОн сказал, что так мама называет) Добавлено спустя 1 минуту 29 секунд:СолохаУх ты, у тебя прямо такая гладкая однородная масса вышла! Вкусно?)) Вообще, битва форшмаков прошла достойно! Все большие молодцы! Вот было бы прикольно попробовать все форшмаки вживую
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:33 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:38 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:39 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
Я хотела сделать цимес , но только пришла и уже не хочу)))
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:42 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
КсенияЦитата: Ми також той салат називаємо єврейським. rusallochkaЦитата: У нас тоже называют еврейской закуской) ні-ні єврейска закуска - це сир з чесноком
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:45 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Солоха А ти читала, що написала Черри — сир, часник і майонез?
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:47 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
Ксения писал(а): Солоха А ти читала, що написала Черри — сир, часник і майонез? мені пора лягати спати, пропустила добраніч! завтра цікаве Закарпаття
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 22:59 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Я зробила заготовку на Закарпаття і чекайте на смачний сніданок
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 23:11 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Молодці ми.....Тільки щось нас мало (
Завтра теж плану сніданок
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 23:30 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
А я незнаю, чи готуватиму завтра. Мене немає підходящого м'яса для човлент. Та й в холодильнику є що попоїсти. Це буде вже марнотратство.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Chiara
|
Добавлено: 15 ноя 2017, 23:46 |
|
Зарегистрирован: 28 фев 2013, 10:35 Сообщения: 38871
|
Кадристка писал(а): По плану були биточки з тюльки.....Але я купила не тутюльку і тому в мене вийшов. ... Форшмак з тюльки ТюлькА, яблука, цибуля, масло і варених білок перебити блендером. Додати спецій Читаю: купила не тютюльку. Думаю, що за тютюлька Ви мене заразили і я теж зробила форшмак Добавлено спустя 6 минут:Svetlaya писал(а): Я розведусь з чоловіком Ви знаєте як кляті москалі називають наші "шкварки"??? Выжарки блять Це вже вабше!
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 16 ноя 2017, 07:58 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Закарпатська кухня Гомбовці ГОМБОВЦІ ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ Інгредієнти сир домашній 250 г. крупа манна 5 ст. л. яйце куряче 1-2 шт. цукор 3 ст. л. дрібка солі крім того: сухарі мелені 4-6 ст. л. масло вершкове 1-2 ст. л. цукор коричневий (за смаком) кориця мелена ягоди для декору Свіжий домашній сир добре протирають через сито. Додають до протертого сиру манну крупу, цукор, сіль та яйце Все добре перемішують, щоб не було грудок, і залишають на 15—20 хвилин. Тим часом підготувати сухарі: розтопити на сковорідці вершкове масло, обсмажити в ньому до золотистого кольору мелені сухарі. Зняти сковорідку з вогню і додати до сухарів цукор з корицею, перемішати, аромат неймовірний. З підготовленої сиркової маси роблять кульки діаметром 4-5 см і варять в підсоленій воді, поки вони не піднімуться на поверхню води. Зварені гомбовці вибирають шумівкою у друшляк, щоб стекла вода, обкатують у підсмажених сухарях з корицею. Перекласти сирні кульки на підігріту тарілку, полити сметаною, декорувати свіжими ягодами і подати сирні гомбовці по-закарпатськи до столу. Смачного! Ягід не було у мене, прикрасила горіхами трохи)
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|