Автор |
Сообщение |
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 10:07 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Svetlaya Плова я ніде не зустріла, як кримської страви
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 12:04 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Svetlaya А плов - то кримська страва? Чи в ньому є специфічні інгрідієнти? Зараз почитаю.
Добавлено спустя 6 минут 16 секунд: Так, є в них плов, нічого там особливого, от тільки баранина. Ми бараніну точно ніяк, думаю на пловом з куркою.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 12:18 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Дівчата, ну в Криму в ніколи не їли плова? Та він там на кожному кроці ж))
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 12:20 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Svetlaya Та його усюди готують. Просто деякі національності додають якість специфічні інгридієнти. Подивилася, в четвер закарпатська кухня. Так човлент захотілося.
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 12:24 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
КсенияТак немає кримської національності)
Добавлено спустя 30 минут 1 секунду: Додала перепис під фото
Добавлено спустя 8 минут 39 секунд: Кадристка кстати, если ты такие жде пирожки делаешь, ни в коем случае не делай как в некоторых рецептах советуют - типа делать дырочки маленькие для выхода пара.
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 13:21 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Svetlaya Про дірки не читала
Ну і Києві теж на кожному кроці шаурма і зачапурі
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 13:26 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Кадристка писал(а): Ну і Києві теж на кожному кроці шаурма і зачапурі да
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 14:39 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
дуже цікавий марафон Svetlaya дякую!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 14:40 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
СолохаДавай з нами! Я вже намагаюсь на завтра щось знайти - хоть розірвись
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 15:21 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
я готувала Кибини за таким рецептом Тісто:Борошно - 480 гр Кефір - 250 мл Сіль - 1 ч.л. Масло/маргарин - 250 гр Яйце - 1 шт НачинкаФарш яловичий - 300гр Цибуля - 3шт Перець, сіль Олія - 2 ст.л. Бульйон або кипячена вола - 100мл Борошно просіяти, додати сіль, масло порізати і додати в борошно, налити кефір. Замісити тісто і поставити в холодильник. Зробити фарш ( я забула про бульйон, тільки зараз побачила його в рецепті), наліпила пиріжків. Випікала близько години при температурі 190 градусів Я брала всього по половині, лише фаршу вийшло якраз близько 300гр. По факту вийшло 18 пиріжків, але невеличких
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:03 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
Кубіте – ну це вже точно татарська страва Ледве знайшла фото, але я це зробила Все дуже просто: тісто покупне, дріжджове, але можна й листкове. Хто вміє сам робити тісто - це дуже гарно. Але це не про мене... Начинка: баранина або телятина. Цибуля, свіжа картопля. Ріжемо на дрібні кубики, додаємо сіль та перець. Хто любить зіру, теж можна додати. Начинку викладаємо на перший лист тіста, а на другому листі робимо надрізи, для виходу пару. Накриваемо начинку листом тіста та защипуємо край. Зверху тісто треба помазати жовтком. Випікаємо приблизно 40-50 хвилин. Тепмпературу не пом'ятаю, блін градусів 180, мабуть.
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:19 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
4erry писал(а): Кубіте – ну це вже точно татарська страва караїмська навіть! Кадристканям-ням Смачно вийшло?
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:26 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Svetlayaдякую, ага тісто просто супер, беру собі в книгу рецептів 4erry
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:33 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Кадристка круто!
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
4erry
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:43 |
|
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 11:24 Сообщения: 18210
|
SvetlayaКадристкаякі в вас пиріжки! дуже красиві! Зачот
_________________ Бесперспективная провинциалка (с) Всеволод Непогодин
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:47 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
я не можу визначитись на завтра є кілька ідей, треба вибирати
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:50 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Svetlaya Ну, мені здалося, що ми розглядаємо кримську в сенсі кримсько-татарської кухні.
Добавлено спустя 2 минуты 28 секунд: Кадристка Svetlaya Пиріжки чудові! 4erry Гарний пиріг!
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Svetlaya
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 16:57 |
|
|
Зеленоглазое пиратство |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 07:28 Сообщения: 113257 Откуда: Киев
|
Ксения писал(а): Svetlaya Ну, мені здалося, що ми розглядаємо кримську в сенсі кримсько-татарської кухні. Тобі здалося)) Добавлено спустя 54 секунды:Кадристка писал(а): я не можу визначитись на завтра є кілька ідей, треба вибирати А я вже навіть рецепт роздрукувала))
_________________ "Ну что Вы! Я такое же быдло, как и Вы!" (с) __________________________________ реферальный код IHERB PAJ452
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Солоха
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 17:27 |
|
Зарегистрирован: 16 окт 2012, 15:33 Сообщения: 7070
|
Svetlaya писал(а): СолохаДавай з нами! Я вже намагаюсь на завтра щось знайти - хоть розірвись я бы с удовольствием, но ухожу ночью и прихожу ночью но рецепты таскать буду и читать с удовольствием! не исключаю вставить свои 5 копеекДобавлено спустя 3 минуты 27 секунд:Полтаву галушкиОдессу форшмаки Закарпатье вина как минимум налью- прямо жду жду
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Arturberg
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 17:40 |
|
|
Татуированная в сердце |
|
Зарегистрирован: 10 окт 2011, 09:56 Сообщения: 68035
|
мммм, скільки смаколиків
_________________ сдесь ошыбок столька катеца слиза каг песать таг можна о мои глоза (с)
Реферальной код Iherb KLR104
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 17:46 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
Солоха Вот не хочется галушок и форшмака - ожидаемо
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ксения
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 18:59 |
|
Зарегистрирован: 24 окт 2011, 22:17 Сообщения: 11883 Откуда: Борисполь
|
Кадристка Та, ну, я, наприклад, ніколи сама не готувала формак. За гарний рецепт буду дуже вдячна
_________________ - Больно, - сказала душа. - Хочется плакать, - сказало сердце. - Не скулить, - заорали мозги. - Всем заткнуться! И за мной!!! - рявкнула задница
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 19:36 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
Svetlaya писал(а): Дівчата, ну в Криму в ніколи не їли плова? Та він там на кожному кроці ж)) Да! Я как абориген подтверждаю!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кадристка
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 19:42 |
|
Зарегистрирован: 20 дек 2011, 13:49 Сообщения: 54269
|
rusallochka Где твое блюдо?
_________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
rusallochka
|
Добавлено: 13 ноя 2017, 19:43 |
|
Зарегистрирован: 12 окт 2011, 10:17 Сообщения: 41794
|
Так как Крым это не только татары и караимы...а и немцы,коих у нас в родне хватает сейчас будет рецепт который у нас в семье называют штрудели) Інгредієнти: Курка 500-700 гр. Картопля (4-6 шт.). Цибуля (1 шт). Морква (1 шт). Рослинна олія (3-4 ст л). Сіль, перець чорний мелений. Кріп (невеликий пучок). Тісто: Кефір (250 мл). Сіль (1 ч л). Сода (0,5 год л). Борошно пшеничне (стільки, скільки "візьме" тісто). 1. Місимо тісто. Це дуже просте і швидке тісто. До кефіру додаємо соду і сіль. Перемішуємо. Додаємо поступово борошно. Тісто має бути м'яке і еластичне, не липнути до рук. Обертаємо харчовою плівкою. 2. Миємо, чистимо овочі. Нарізаємо цибулю (можна не дрібнити), тремо моркву на великій тертці, картоплю нарізаємо великими кубиками (приблизно 2 на 2 см). 3. У розігрітому казані обсмажуємо курку до золотистого кольору. 4.До м'яса додаємо моркву і цибулю, перець за смаком. Перемішуємо і даємо обсмажитися. 5.Зменшуємо вогонь до мінімуму і даємо трохи потушиться м'яса з овочами. В цей час займемося рулетиками. 6. Розкачуємо тонкий великий корж. Злегка змащуємо її рослинним маслом. Всю поверхню посипаємо дрібно нарубаним кропом. 7.Скручуємо корж в рулет. 8.Рулет нарізаємо на "пеньочки" приблизно за 1 см. 9.До курки додаємо картоплю, не перемішуємо, солимо. Заливаємо водою так, щоб картопля була прихована, додаємо вогонь і чекаємо закипання. 10.На картоплю выклабываем рулетики, залишаючи між ними небагато місця Готуємо протягом 40-60 хвилин під щільно закритою кришкою на повільному вогні.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|